Το απόλυτο μινιμαλιστικό πορτοφόλι διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό με αρθρωτά αξεσουάρ όπως θήκη AirTag

Με πάχος μόλις 0,3 ίντσες, το Fantom X διατηρεί τον τίτλο του λεπτότερου πορτοφολιού που έχει κατασκευαστεί ποτέ χωρίς να θυσιάζεται η ασφάλεια, η ανθεκτικότητα ή η σπονδυλωτή. Με τη δυνατότητα να χωράει οπουδήποτε από 4 έως 13 κάρτες, καθώς και την επιλογή προσθήκης μονάδων για κράτημα νομισμάτων, τραπεζογραμματίων, κλειδιών, ακόμη και AirTag, το Fantom X είναι ο τέλειος συνδυασμός μινιμαλισμού και υλισμού. Και αν αυτό κατά κάποιο τρόπο δεν ήταν αρκετό, συνοδεύεται επίσης από εγγύηση εφ’ όρου ζωής!

Σχεδιαστής: Ansix Design

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τώρα: $89 $119 (έκπτωση 25% με τον κωδικό κουπονιού “YANKO25”). Βιαστείτε, η προσφορά λήγει σε 48 ώρες!

Τα χρήματα έχουν εξελιχθεί πολύ από τον περασμένο αιώνα, αλλά τα πορτοφόλια, αστεία, δεν έχουν. Εξακολουθούν να είναι κατασκευασμένα από δέρμα, σε σχήμα σαν ογκώδεις δίπτυχες και αισθάνονται πολύ μεγάλα και ογκώδη για το έτος 2023. Το Fantom X επανεξετάζει πώς θα έπρεπε να είναι ένα πορτοφόλι το 2023 με ένα σχέδιο που είναι εξίσου φουτουριστικό και πρακτικό. Έχει σχεδιαστεί για να είναι λεπτό, ώστε να μην καταλήγετε να κάθεστε υπό γωνία όταν το πορτοφόλι βρίσκεται στην πίσω τσέπη σας (υπάρχει ολόκληρο επεισόδιο Seinfeld για αυτό), ωστόσο η λεπτότητά του δεν θέτει σε κίνδυνο τα κρίσιμα χαρακτηριστικά. Το πορτοφόλι είναι αρκετά ευρύχωρο για να αποθηκεύει όλες τις κάρτες σας, αναπτύσσοντάς τις αμέσως για να έχετε πρόσβαση όποτε θέλετε, και αν είστε ο τύπος που μεταφέρετε χαρτονομίσματα και κέρματα μαζί σας, το Fantom X υποστηρίζει την προσάρτηση αρθρωτών αξεσουάρ για προσθήκη περισσότερες δυνατότητες μεταφοράς στο πορτοφόλι σας. Το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό αλουμίνιο Cerakote, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ξύλινου καπλαμά ή πάνελ από ανθρακονήματα στο εξωτερικό, δίνοντας στο πορτοφόλι σας μια εξαιρετική αισθητική που ξεπερνά κάθε δερμάτινο πορτοφόλι ή θήκη κάρτας.

Οι περίτεχνες πλάκες κάλυψης που βρίσκονται στο μπροστινό και το πίσω μέρος του πορτοφολιού στέκονται σε αντίθεση με τη βιομηχανική γοητεία του Fantom X. Προσφέρεται στους θαμώνες η επιλογή ανάμεσα σε πιάτα από μπαμπού, καρυδιά ή ανθρακονήματα για να διακοσμήσουν τα πορτοφόλια τους. Ενώ οι καπλαμάδες από μπαμπού και καρυδιά προσδίδουν μια μοναδική γήινη υφή στα πορτοφόλια, οι πλάκες από ανθρακονήματα ενισχύουν τη φουτουριστική γοητεία του Fantom X, κάνοντας εμφάνιση και αίσθηση πολύ μπροστά από την εποχή του.

Το Fantom X διατίθεται σε 3 μεγέθη ανάλογα με το πόσες κάρτες θέλετε να μεταφέρετε. Οι κάρτες που τοποθετούνται μέσα στο πορτοφόλι κάθονται άνετα στη θέση τους και μπορούν να προσπελαστούν πατώντας το μοχλό στο πλάι που κάνει τις κάρτες να φουσκώνουν κομψά, ώστε να μπορείτε να τις δείτε όλες και να επιλέξετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να βάλετε την κάρτα αμέσως πίσω στο Fantom X και θα παραμείνει εκεί στη θέση της χωρίς να πέσει ποτέ έξω (ακόμα κι αν προσπαθήσατε).

Οι κάρτες, ωστόσο, δεν είναι το μόνο πράγμα που κουβαλούν οι άνθρωποι στο πορτοφόλι τους και οι άνθρωποι πίσω από το Fantom X έσπευσαν να το αναγνωρίσουν αυτό. Τα πορτοφόλια αποτελούν ουσιαστικό μέρος του EDC σας και μερικές φορές θέλετε να μεταφέρετε άλλα αντικείμενα όπως μετρητά, κέρματα ή ακόμα και κλειδιά. Έρχεται το αρθρωτό αξεσουάρ οικοσύστημα του Fantom X, που διαθέτει ξεχωριστές θήκες για κέρματα, τραπεζογραμμάτια, κλειδιά, ακόμη και ταυτότητες. Το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί για να μπλοκάρει εγγενώς το RFID, αλλά η θήκη ταυτότητας κάθεται εξωτερικά μέσα σε ένα καθαρό περίβλημα που διευκολύνει την προβολή και ακόμη και το πάτημα σε πύλες στο χώρο εργασίας σας, στο μετρό κ.λπ. Οι μονάδες τοποθετούνται απευθείας στο πλάι του Fantom X (και μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο ένα από αυτά ανά πάσα στιγμή), ενώ η άλλη πλευρά του Fantom X σάς επιτρέπει να προσαρτήσετε μια θήκη AirTag που σας επιτρέπει αμέσως να παρακολουθείτε, να ανακτάτε και ακόμη και να καλείτε το πορτοφόλι σας αν ποτέ δεν μπορείτε να φανείτε για να καταλάβω πού είναι.

Φτιαγμένο από τους ανθρώπους του Ansix Design, το Fantom X δεν είναι το πρώτο τους ροντέο. Το τρίτο στη σειρά πορτοφολιών τους, το Fantom X είναι 22% μικρότερο και 35% ελαφρύτερο από τους προκατόχους του. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι γελοία ανθεκτικό, με σώμα Cerakote που μπορεί να δεχτεί σχεδόν κάθε είδους σκληρή χρήση και εξαρτήματα όπως ο μηχανισμός μοχλού που είναι κατασκευασμένος για να αντέχει άνετα φορτία έως 12 κιλά ή 25 λίβρες. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στον Καναδά, κάθε πορτοφόλι Fantom X υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές ποιότητας και αποστέλλεται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής, ώστε τα εγγόνια σας να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρουν το νόμισμα του μέλλοντος!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τώρα: $89 $119 (έκπτωση 25% με τον κωδικό κουπονιού “YANKO25”). Βιαστείτε, η προσφορά λήγει σε 48 ώρες!