Η ανάποδη στη μείωση

Ανάποδα έως Μείωση

Heather Harrison Οι τιμές για τα σπίτια στο Scarsdale έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Με περιορισμένο απόθεμα στην αγορά, ορισμένοι άδειοι φωλιαστές μπαίνουν στον πειρασμό να πουλήσουν ενώ η αγορά είναι ζεστή, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι σίγουροι πού να πάνε. Εάν σκέφτεστε μια μετακόμιση από το σπίτι σας στο Scarsdale και θέλετε κάποιες επιλογές για μετεγκατάσταση, οι μεσίτες Heather και Zachary Harrison θέλουν να σας προσφέρουν κάποια βοήθεια. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.

Κάναμε και στους δύο μερικές ερωτήσεις σχετικά με την αγορά και την περιοδεία και ορίστε τι μοιράστηκαν:

Πείτε μας για την επερχόμενη περιοδεία: Τι περιλαμβάνει;

Heather: Αυτή είναι μια δωρεάν περιήγηση με δωρεάν γεύμα με τροφοδοσία για άτομα που σκέφτονται ένα επόμενο κεφάλαιο στη ζωή τους, αλλά δεν ξέρουν πού να μετακομίσουν. Πολλοί από τους ανθρώπους στην περιοδεία έχουν μεγαλώσει τις οικογένειές τους στο μονοκατοικία τους εδώ και χρόνια και τώρα είναι άδειοι φωλιαστές που θέλουν να μειώσουν το μέγεθος. Θα δούμε μια σειρά από διαφορετικές κοινότητες αρχοντικών κατά τη διάρκεια της περιήγησης και θα δώσουμε μια γεύση στις κοινότητες και τις ανέσεις τους σε ένα περιβάλλον χωρίς πίεση. Ο Zach και εγώ ξεκινήσαμε αυτές τις περιοδείες πριν από περίπου 7 χρόνια και η προσέλευση και ο ενθουσιασμός ήταν πραγματικά υπέροχοι κάθε χρόνο. Τα κάναμε εικονικά κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, οπότε είναι ωραίο να επιστρέψουμε να τα κάνουμε προσωπικά και φέτος!

Τι ενέπνευσε την περιοδεία; Τι έχετε ακούσει από άδειους φωλιαστές σχετικά με τις επιλογές τους για μετακίνηση στο Westchester;

Heather: Οι άδειοι πελάτες μας λένε ότι θέλουν χαμηλότερους φόρους και λιγότερες ευθύνες συντήρησης, ενώ μπορούν επίσης να παραμείνουν κοντά στους φίλους και την οικογένειά τους στο Scarsdale και στις γύρω περιοχές. Οι ανέσεις που έχουν πολλές τοπικές κοινότητες σε αρχοντικά, όπως πισίνες, κλαμπ και τένις είναι επίσης ένα πραγματικό ενδιαφέρον. Οι πελάτες που έχουν χειμερινά σπίτια σε θερμότερα κλίματα λατρεύουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εξαιρετικές ανέσεις σε τοπικό επίπεδο, ενώ δεν χρειάζεται πλέον να διαχειρίζονται ένα σπίτι. Οι περισσότερες από τις τοπικές κοινότητες του αρχοντικού φροντίζουν πράγματα όπως η εξωτερική συντήρηση, η φροντίδα του γκαζόν και η απομάκρυνση του χιονιού ως μέρος μιας σταθερής μηνιαίας χρέωσης, επομένως είναι ένας ευκολότερος τρόπος ζωής.

Ποιες είναι οι τάσεις πίσω από την έλλειψη αποθέματος για όσους επιθυμούν να αγοράσουν στο Scarsdale;

Zach: Συνεχίζει να υπάρχει πολύ χαμηλό απόθεμα στο Scarsdale επειδή είχαμε τεράστιες πωλήσεις κατοικιών κατά την εποχή του Covid με πολλές νεαρές οικογένειες να εγκαταλείπουν την πόλη και η σημερινή πρώτη γενιά αγοραστών κατοικιών – η γενιά της χιλιετίας – είναι η μεγαλύτερη γενιά στην ιστορία. Πολλοί ψάχνουν να αγοράσουν μονοκατοικίες ταυτόχρονα. Ταυτόχρονα, έχουμε υψηλή ζήτηση, η προσφορά δεν έχει αναπληρωθεί επειδή όλη η γη σε προαστιακές περιοχές υψηλής ποιότητας όπως το Scarsdale έχει αναπτυχθεί πλήρως. Είναι ακόμα μια καλή στιγμή να είσαι πωλητής!

Αν ο αγοραστής ενός σπιτιού μέσης αξίας στο Scarsdale ($2,23 mm) θέλει να μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων ή ένα αρχοντικό στο Westchester, ποια είναι τα εκτιμώμενα οικονομικά στοιχεία μιας μετακόμισης;

Zach: Η μέση τιμή πώλησης στο Scarsdale ήταν 2.236.980 $ τον περασμένο χρόνο. Οι φόροι σε ένα σπίτι που εκτιμάται σε αυτό το ποσό θα ήταν περίπου 54.000 $. Αυτός ο ιδιοκτήτης σπιτιού θα μπορούσε να μετακομίσει σε μια κοινότητα πλούσια σε ανέσεις, όπως το Cobblefield στο White Plains και να αγοράσει ένα 3 υπνοδωμάτια όπου η τιμή πώλησης μπορεί να είναι 1,6 $ ή 1,7 εκατομμύρια $, με φόρους στα χαμηλά $20.000. Αυτή η κίνηση θα αποφέρει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά, ενώ ο πωλητής θα εξοικονομούσε πάνω από 30.000 $ ετησίως σε φόρους, ενώ ζει μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Scarsdale σε μια όμορφη περιφραγμένη κοινότητα με πισίνα και τένις. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική κίνηση για τους άδειους φωλιαστές του Scarsdale.

Για όσους σκέφτονται να πουλήσουν, ποια είναι η συμβουλή σας σχετικά με την τιμολόγηση σε μια αγορά όπου τα σπίτια πουλήθηκαν πρόσφατα σε αριθμούς πολύ πάνω από την εκτιμώμενη αξία τους;

Heather: Τα καλά νέα για τους πωλητές είναι ότι τα αποθέματα παραμένουν πολύ χαμηλά και η ζήτηση παραμένει ισχυρή ακόμη και με την αύξηση των επιτοκίων στεγαστικών δανείων. Βλέπουμε έντονη δραστηριότητα εμφάνισης και πολλές προσφορές σε πρώιμες καταχωρίσεις φέτος, κάτι που είναι πραγματικά συναρπαστικό. Στην αρχή του τρέχοντος έτους, μπορούμε να κάνουμε τιμές σύμφωνα με τις αυξημένες τιμές πώλησης του περασμένου έτους και να νιώθουμε πραγματικά σίγουροι φέρνοντας το σπίτι στην αγορά.

Εγγραφείτε για την περιοδεία εδώ: